Toimistotila, Pitäjänmäki

Karvaamokuja 2 - 636.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäellä.

Tämä 1272m² kokoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa muutamilla työhuoneilla. Omat wc:t. Tilaa voidaan myös jakaa pienempiin, noin 318m² ja 636m² kokoisiin osiin. Tilat remontoidaan uudelle vuokralaiselle.

Karvaamokuja 2 on toimistokiinteistö näkyvällä paikalla Helsingin Pitäjänmäellä. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Rakennuksessa on isot ikkunat, jotka tekevät tiloista valoisia ja avaria. Kiinteistössä on kattava valikoima palveluita, kuten yhteiskäyttöinen Tesla, upea saunaosasto sekä pelihuone. Keväällä 2023 on uusittu muun muassa aulatilat, ravintolamaailma ja sosiaalitilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (24)
Kohteen tiedot
Sijainti Karvaamokuja 2
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 636.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 22 - 26€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kiinteistö sijaitsee hyvällä näkyvällä paikalla. Parkkihallissa runsaasti autopaikkoja vuokrattavana.

Etäisyyksiä:

Raitiovaunupysäkki 1,1km
Bussipysäkki 200m
Juna-asema 1,2km
Lentoasema 17,5km
Palvelut Kiinteistössä on kattava palveluvalikoima, mm. erikseen vuokrattavia kokoustiloja ja neuvottelutiloja, lounasravintola ja kuntosali. Pitäjänmäen alueen palvelut lähellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo