Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 8-10 - 860.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa juuri remontoidusta kiinteistöstä Hakaniemestä.

Tämä 860m² toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilasta löytyy useita neuvotteluhuoneita ja vetäytymistiloja, suuri keittiölounge, tiimitilaa, avotoimistotilaa, yhteisöllinen työskentelyalue sekä wc-tilat. Tilassa on harmoninen värimaailma ja se on suunniteltu ja remontoitu valmiiksi laadukkaita ja kestäviä materiaaleja käyttäen. Tilaa on myös mahdollista jakaa pienempiin osiin.

Siltasaari 10 mittava saneeraus on juuri valmistunut. Kiinteistön tilat ovat uutta vastaavassa kunnossa, ja ne on toteutettu erittäin korkealaatuisilla materiaaleilla. Kun haluat yrityksellesi inspiroivan työympäristön ja yksilölliset, tarpeidenne mukaan suunnitellut toimitilat loistavien kulkuyhteyksien varrelta, on Siltasaari 10 oikea valinta.

Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja ja ravintoloita. Toisessa kerroksessa on toimistotilojen Welcome Desk, yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja edustustilat sekä POOL coworking -alue ja ravintola-alue. Vuokralaisia palvelevat myös auto- ja pyöräpaikoitus. Kiinteistössä yhdistyvät liikemaailma, kulttuuri ja vapaa-aika. Se houkuttelee paikalle niin työntekijät kuin alueen asukkaatkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 8-10
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 860.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Hakaniemen metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit vieressä.
Palvelut Kiinteistössä päivittäistavarakauppa, ravintoloita ja kahviloita, co-working-tiloja, iso pyöräparkki hallissa ja pukuhuonetilat. Pysäköintitilaa on omassa hallissa kahdessa eri kerroksessa. Vieressä myös Hakaniemen tori ja alueen muut palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo