Office, Ruoholahti

Tallberginkatu 3 - 95.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Helsingin Ruoholahdesta.

Tämä erinomainen 95 m²:n toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tehokas avotila on muuttovalmiissa laadukkaassa kunnossa. Huonekorkeus on hieman normaalia matalampi. Erinomainen sijainti Kaapelitehtaan vieressä lähellä Ruoholahden palveluita. Sisäänkäynti asuntojen porrashuoneen 2. kerroksesta. Vapautuminen 1.1.2025.

Tallberginkatu 3 on alun perin Nokian kaapelitehtaaksi valmistunut teollisuusrakennus, josta siipiosa on peruskorjauksessa 1998–2000 muutettu asunnoiksi. Kaapelitehtaan kulttuuri- ja ravintolapalvelut naapurissa. Ruoholahden ostoskeskukseen noin 400 metriä. Erittäin hyvät bussi- ja metroyhteydet.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Tallberginkatu 3
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 95.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erittäin hyvät julkisen liikenteen yhteydet, metroasemalle on matkaa noin 800m, lähin bussi- ja raitiovaunupysäkki n. 200m päässä.
Services Kaikki Ruoholahden palvelut lähellä, ostoskeskus noin 400 metrin päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo